Personale

Kirsten Brock

Dyrlæge uddannet i 1985

Efter et par år i Svendborg og i Trekantsområdet, hvor jeg arbejde i “blandet praksis” med både små og store dyr, kom jeg til Højby Dyreklinik i 1991. Jeg blev medejer af klinikken i 1996.

Lige siden studietiden, har jeg sideløbende med den almindelige praksisgerning, interesseret mig for alternativ medicin – og her især anvendelsen af Homøopatisk medicin og Bachs blomstermedicin.

Samtidig har jeg længe interesseret mig for adfærd og tog i 2009 en 2 årig uddannelse som adfærdsrådgiver ved ”Hund og Træning”.​

Privat er jeg gift med Jørgen Nielsen, der også er dyrlæge og ejer Dyrenes Klinik i Korup.

Sammen har vi 2 voksne børn, Tobias og Mathilde, samt en hittehund fra Andalusien kaldet Arya.

Jeg bruger en del af min fritid med gå og løbeture, og golfbanen trækker også af og til.

​Jens Willer

Dyrlæge uddannet i 1994

Efter et par års ansættelse i anden praksis kom jeg til Højby, hvor jeg har arbejdet siden. Jeg er medejer af klinikken siden 2003.

Jeg har stor interesse i kirurgi, herunder knæoperationer, og har desuden via efteruddannelse specialiseret mig i øjne og øjensygdomme.

Endvidere er det mig der udfører guldimplantationer på Højby Dyreklinik.

Jeg har to Labrador Retriever som anvendes til jagt og markprøver.

Jeg har 3 børn og bor på Tåsinge, hvor omgivelserne udnyttes til aktiviteter til lands og til vands.

Mie Elisabeth Nielsen

Dyrlæge uddannet i 2015

Jeg blev ansat på Højby Dyreklinik i august 2020.

Forinden har jeg arbejdet i blandet praksis i Sverige, Horsens og på senest hos Dyrlægeringen på Fyn. Mit skifte til Højby Dyreklinik er bla. grundet et stort ønske om udelukket at have med familiedyrene at gøre.

Jeg har en bred veterinærfaglig interesse og særligt tandbehandlinger har jeg interesse i, at dygtiggøre mig indenfor. Desuden blev jeg i 2017 uddannet kiropraktor til hest og hund hos IAVC i Tyskland.

Når jeg ikke går på arbejde nyder jeg tiden på vores lille landsted, hvor jeg bor sammen med min mand Andreas og vores børn, Anker og Iben. Dyrebestanden vokser stødt og inkluderer nu labradoren Åse, katten Ivan, kaninen Boris, 5 høns og 2 får.

Kitt Madsen

Dyrlæge uddannet i 2017

Jeg blev ansat på Højby Dyreklinik i maj 2021. Inden da har jeg arbejdet i blandet praksis i Jylland og på Fyn, dog med hovedfokus på smådyr. Derfor er jeg glad for at være kommet til Højby Dyreklinik, hvor jeg kan fokusere på smådyrene.

Jeg har både interesse for de medicinske og kirurgiske procedurer og holder af en vekslende hverdag, hvor både dyr og ejer er i centrum.

Privat bor jeg på landet, nær Tommerup, sammen med min kæreste, Nicholas, og vores datter Dicte. Desuden har vi kattene Tarzan og Jane.

Marlene Strange Hansen

Dyrlæge uddannet i 2020

Efter at have arbejdet i Sverige og i Aalborg fik jeg mulighed for at komme til det fynske og starte på Højby Dyreklinik i april 2021.

Jeg har altid haft interesse for familiedyr, herunder også kaniner og gnavere. Både de kirurgiske og medicinske patienter har min interesse, og jeg nyder en hverdag med mange forskellige typer af patienter.

Oprindeligt er jeg fra Ærø, men bor nu i Kværndrup sammen med min labrador Aya og kaninerne Buller og Fifty.

Fritiden bruges på lange gåture, læsning og sejlsport.

Birthe Beyer

Aut. veterinærsygeplejerske

​Jeg blev udlært i 1988 på Vejle Dyrehospital og har siden 1989 været ansat her på Højby Dyreklinik.

De mange år her på klinikken, gør at jeg kender mange af vores klienter og deres dyr – hvilket jeg sætter stor pris på.

Mine interesser er især operation og efterbehandling, korrekt fodring samt plejemidler. Venteværelset prøver jeg at have fyldt med gode aktiveringsting, seler, liner og meget mere.

Jeg er gift med Jan og vi har sammen børnene Anne og Niels.

​Lotte Sørensen

Aut. veterinærsygeplejerske

Jeg er uddannet i 1997 her på Højby Dyreklinik. Efter en periode på Nyborg Dyrehospital, vendte jeg i 2007 tilbage til Højby Dyreklinik igen.

​Jeg holder af at hjælpe patienter og vejlede klienter. Særlige interesser er katte og katteadfærd . Mine ansvarsområder er apotek og laboratoriearbejde, samt hjembestilling af varer og diverse administrative opgaver.

Privat bor jeg i Nyborg sammen med 2 frække Maine Coon katte og min familie. Jeg er gift med Kim og sammen har vi børnene Christian & Simon.

I fritiden samler jeg på gode naturoplevelser og er aktiv med registrering af diverse planter og dyr på Arter.dk, Naturbasen og sommerfuglejagten.dk, desuden samler jeg på fossiler og silkespat, ved de østfynske strande.

​Pernille Pedersen

Aut. veterinærsygeplejerske

Jeg er uddannet i 2016 hos DyrlægeRingen og efter 3 år på en klinik på Vestfyn er jeg pr 1.12.19 ansat her på Højby Dyreklinik.

På klinikken vægter jeg højt at vores patienter og kunder føler sig trygge. Jeg sætter stor pris på den store alsidighed, der er i hverdagen som veterinærsygeplejerske.

Jeg har en efteruddannelse som hunde og katte-massør med speciale i fysioterapeutiske teknikker og senest har jeg taget uddannelse i Kranio Sakral Terapi til hunde og katte.

Derudover har jeg altid haft stor interesse for hundetræning og adfærd.

Privat bor jeg sammen med min mand Daniel og vores 3 hunde, Stella (Jack Russel Terrier), Tjok og Velcro (Ruhåret Hønsehunde).

Melina Larsen

Aut. veterinærsygeplejerske

Jeg blev udlært på Højby Dyreklinik i marts 2022. Jeg tog både min elevtid hos Dyrenes Klinik i Korup og derefter her på Højby Dyreklinik.

Udover at være all-round på klinikken, interesserer jeg mig særligt for arbejdet i operationsstuen, hvor mit mål fortsat er at dygtiggøre mig. For tiden er det også mig der står for at planlægge vores hundetræningshold.

Kontakten til både dyrenes ejere og dyrene er noget af det jeg sætter stor pris på.

Jeg bor i et lille hyggeligt murstenhus i Skt. Klemens sammen med min kæreste. Vi har endnu ikke nogle dyr, men drømme ofte om at forøge med et 4-benede familiemedlem.

Sille Rieck

Veterinærsygeplejerske elev

Jeg startede som elev her på Højby Dyreklinik i september 2020 og slutter min uddannelse til marts 2024.

Jeg er født og opvokset i Odense SV, men bor nu i centrum i en dejlig lejlighed.

Efter flere år i andet erhverv valgte jeg at stræbe efter min drøm, at blive veterinærsygeplejerske. Det daglige møde med dyr og mennesker betyder meget for min arbejdsglæde, jeg holder af en udfordrende hverdag, hvor der sker mange forskellige ting.

Her på klinikken finder man mig både i skranken, i operationen og til konsultationer når dyrlægen har brug for en hjælpende hånd.

Min fritid bruger jeg med min kæreste, venner og familie.

​Cecilie Andersen

Veterinærsygeplejerske elev

Mit elevforløb hos Højby dyreklinik
startede i august 2022.

Inden jeg startede hos Højby
dyreklinik, gik jeg på HF i Odense
og fik hue på i 2020.

Jeg er født og opvokset i Faaborg
og bor nu hos min mor i Odense M.

Jeg har længe vidst at
veterinærsygeplejerske var
drømmen for mig. Derfor vægter
jeg meget højt at ejere og
dyrene føler sig trygge i hverdagen
på klinikken.

På klinikken vil jeg sidde i skranken,
være i operationen og nogle gange til
konsultationerne med en dyrlæge.

I min fritid tilbringer jeg tid med
min mor, far og lillebror og laver
mange aktiviteter.

Kathrine Pelle Elkrog

Veterinærsygeplejerske elev

Jeg er startet på Højby Dyreklinik som elev i april 2023, efter at have taget første halvdel af min elevtid på en anden dyreklinik.

Udover at være i gang med uddannelsen som veterinærsygeplejerske, er jeg i gang med hundeinstruktøruddannelsen. Denne afslutter jeg i marts 2024.

Jeg har altid været glad for dyr og har tidligere arbejdet med både heste og køer. Jeg har selv haft både hund, hest og kat.

I dag bor jeg i Odense med min kæreste, Daniel, og vores norske skovkat Jason.

Jeg vægter den gode oplevelse på klinikken højt. I kan finde mig i skranken, på telefonen, i operationen eller i konsultationen for at hjælpe dyrlægen.

I min fritid ridder jeg, går på jagt med min far og træner med mine forældres hunde.

Ove Frederiksen

Pensionist, medhjælper

Jeg fungerer som klinikkens blæksprutte, bestiller foder ved Royal Canin, kører foderudbringing, holder orden på vores foderlager og sørger for opfyldning i butikken.

Jeg er gift med Anne-Jette og har 2 voksne børn, 4 børnebørn og hunden Karla.

Min fritid bruger jeg på familien, motionscykling og træning af Karla.

Brith Skovmøller

Hundetræner

Det skal være sjovt at have hund og det vil jeg gerne hjælpe jer med.

Jeg vil være at finde på træningspladsen, hvor jeg vil gøre mit allerbedste for at hjælpe klinikkens familiehunde og deres familier godt på vej.

Jeg er uddannet Hvalpe- & Familiehunde og Nose Work instruktør gennem DKK, samt CBATI – Certified Behavior Adjustment Training Instructor. Også kendt som BAT instruktør på dansk.

Jeg har været aktiv hundetræner siden 2013, elsker naturen og bor sammen med min kæreste på det smukke Hindsholm, nord for Kerteminde.

Vel mødt til træning – jeg glæder mig til at tage fat på hverdagens udfordringer sammen med jer.