Personale

Peder S. Sørensen

Dyrlæge uddannet i 1983

Jeg har været ejer/medejer af Højby Dyreklinik siden 1987, hvor jeg overtog klinikken efter min far – Jens Christian Sørensen.

Både medicinsk og kirurgisk behandling af kæledyr har min store interesse.

Som 3. generation ( farfar, far) i en dyrlægefamilie, har jeg været ”flasket op” med dyrlægegerningen, og ikke mindst den store udvikling, der er sket i min tid. Ingen af mine 3 børn – Christine, Jakob og Jeppe – har dog valgt dyrlægegerningen.​

Måske er der et kommende barnebarn jeg kan inspirere?

Golf og sejlsport ” stjæler” en del af min fritid.

Kirsten Brock

Dyrlæge uddannet i 1985

Efter et par år i Svendborg og i Trekantsområdet, hvor jeg arbejde i “blandet praksis” med både små og store dyr, kom jeg til Højby Dyreklinik i 1991. Jeg blev medejer af klinikken i 1996.

Lige siden studietiden, har jeg sideløbende med den almindelige praksisgerning, interesseret mig for alternativ medicin – og her især anvendelsen af Homøopatisk medicin og Bachs blomstermedicin.

Samtidig har jeg længe interesseret mig for adfærd og tog i 2009 en 2 årig uddannelse som adfærdsrådgiver ved ”Hund og Træning”.​

Privat er jeg gift med Jørgen Nielsen, der også er dyrlæge og ejer Dyrenes Klinik i Korup.

Sammen har vi 2 voksne børn, Tobias og Mathilde,en kat Pelé, samt en hittehund fra Andalusien kaldet Arya.

Jeg bruger en del af min fritid med gå og løbeture, og golfbanen trækker også af og til.

​Jens Willer

Dyrlæge uddannet i 1994

Efter et par års ansættelse i anden praksis kom jeg til Højby, hvor jeg har arbejdet siden. Jeg er medejer af klinikken siden 2003.

Jeg har stor interesse i kirurgi, herunder knæoperationer, og har desuden via efteruddannelse specialiseret mig i øjne og øjensygdomme.

Endvidere er det mig der udfører guldimplantationer på Højby Dyreklinik.

Jeg har en Labrador Retriever som anvendes til jagt og markprøver.

Jeg har 3 børn og bor på Tåsinge, hvor omgivelserne udnyttes til aktiviteter til lands og til vands.

Mie Elisabeth Nielsen

Dyrlæge uddannet i 2015

Jeg blev ansat på Højby Dyreklinik i august 2020.

Forinden har jeg arbejdet i blandet praksis i Sverige, Horsens og på senest hos Dyrlægeringen på Fyn. Mit skifte til Højby Dyreklinik er bla. grundet et stort ønske om udelukket at have med familiedyrene at gøre.

Jeg har en bred veterinærfaglig interesse og særligt tandbehandlinger har jeg interesse i, at dygtiggøre mig indenfor. Desuden blev jeg i 2017 uddannet kiropraktor til hest og hund hos IAVC i Tyskland.

Når jeg ikke går på arbejde nyder jeg tiden på vores lille landsted, hvor jeg bor sammen med min mand Andreas og min søn Anker på 2 år. Dyrebestanden vokser stødt og inkluderer nu labradoren Åse, katten Ivan, kaninen Boris, 5 høns og 2 får.

Kitt Madsen

Dyrlæge uddannet i 2017

Jeg blev ansat på Højby Dyreklinik i maj 2021. Inden da har jeg arbejdet i blandet praksis i Jylland og på Fyn, dog med hovedfokus på smådyr. Derfor er jeg glad for at være kommet til Højby Dyreklinik, hvor jeg kan fokusere på smådyrene.

Jeg har både interesse for de medicinske og kirurgiske procedurer og holder af en vekslende hverdag, hvor både dyr og ejer er i centrum.

Privat bor jeg på landet, nær Tommerup, sammen med min kæreste, Nicholas, og vores datter Dicte. Desuden har vi kattene Tarzan og Jane.

Marlene Strange Hansen

Dyrlæge uddannet i 2020

Efter at have arbejdet i Sverige og i Aalborg fik jeg mulighed for at komme til det fynske og starte på Højby Dyreklinik i april 2021.

Jeg har altid haft interesse for familiedyr, herunder også kaniner og gnavere. Både de kirurgiske og medicinske patienter har min interesse, og jeg nyder en hverdag med mange forskellige typer af patienter.

Oprindeligt er jeg fra Ærø, men bor nu i Kværndrup sammen med min labrador Aya og kaninerne Buller og Fifty.

Fritiden bruges på lange gåture, læsning og sejlsport.

Birthe Beyer

Aut. veterinærsygeplejerske

​Jeg blev udlært i 1988 på Vejle Dyrehospital og har siden 1989 været ansat her på Højby Dyreklinik.

De mange år her på klinikken, gør at jeg kender mange af vores klienter og deres dyr – hvilket jeg sætter stor pris på.

Jeg er elevansvarlig og min interesse er især operation og efterbehandling, korrekt fodring samt plejemidler. Venteværelset prøver jeg at have fyldt med gode aktiveringsting, seler, liner og meget mere.

Jeg er gift med Jan og vi har sammen børnene Anne og Niels.

​Lotte Sørensen

Aut. veterinærsygeplejerske

Jeg er uddannet i 1997 her på Højby Dyreklinik. Efter en periode på Nyborg Dyrehospital, vendte jeg tilbage til Højby Dyreklinik igen.

​Jeg holder af at hjælpe patienter og vejlede klienter. Særlige interesser er katteadfærd og tandbehandlinger hos hund og kat. Mine ansvarsområder er apotek og laboratorium, samt hjembestilling af varer.

Privat bor jeg i Nyborg og jeg er gift med Kim og har 2 drenge, Christian & Simon.

I fritiden opdrætter jeg racehøns og samler fossiler og silkespat, ved de østfynske strande.

​Pernille Pedersen

Aut. veterinærsygeplejerske

Jeg er uddannet i 2016 hos DyrlægeRingen og efter 3 år på en klinik på Vestfyn er jeg pr 1.12.19 ansat her på Højby Dyreklinik.

På klinikken vægter jeg højt at vores patienter og kunder føler sig trygge. Jeg sætter stor pris på den store alsidighed, der er i hverdagen som veterinærsygeplejerske.

Senest har jeg taget en efteruddannelse som hunde og katte-massør med speciale i fysioterapeutiske teknikker, denne uddannelse er jeg meget glad for og jeg nyder at kunne hjælpe vores patienter som af forskellige årsager har ondt i muskler mm. Derudover har jeg altid haft stor interesse for hundetræning og adfærd.

Privat bor jeg sammen med Daniel og vores hunde Tjok og Velcro, som begge er af racen ruhåret hønsehund.

​Nina Bastholm Andersen

Aut. veterinærsygeplejerske

Jeg er uddannet ved Ringe Dyrehospital i 2016. Jeg har siden været på 2 mindre dyreklinikker, inden jeg blev ansat her i Maj 2021. Her på Højby Dyreklinik vil man primært finde mig i skranken og i færd med administrativt arbejde. Udover min uddannelse som veterinærsygeplejerske, blev jeg uddannet salgsassistent i 2011.

Jeg bor i et smukt, gammelt hus, sammen med min mand Martin, vores 2 børn Kaya og Hugo, og min bonusdatter Mille.

Tidligere har jeg dyrket en del hundetræning og gået på udstillinger i både ind- og udland med min bullmastiff Hallie. Jeg håber der kommer mere tid til det igen en dag. Vi har også skovkatblandingen Uffe på 10 år.

Melina Neumann Bonde Larsen

Aut. veterinærsygeplejerske

Jeg startede som elev på Dyrenes Klinik i Korup i oktober 2018. Jeg var så heldig at kunne færdiggøre min uddannelse på Højby Dyreklinik – og i marts 2022 kunne jeg kalde mig selv for uddannet Veterinærsygeplejerske.

Igennem mit liv har der været flere forskellige slags dyr. Både hund og kat, men også skægagamer og sugarglidere har jeg stiftet bekendtskab med.

At arbejde med dyr betyder for mig, at jeg får lov at udleve det jeg altid har drømt om – at være noget for både mennesker og dyr.

Jeg bor i et lille hyggeligt murstenhus i Skt. Klemmens sammen med min kæreste. Vi har endnu ikke nogle dyr, men drømme ofte om at forøge med et 4-benede familiemedlem.

Sille Rieck

Veterinærsygeplejerske elev

Jeg startede som elev i september 2020 og slutter min uddannelse i marts 2024.

Jeg er født og opvokset i Odense Sv, men bor nu i centrum med min kæreste og min hund, en fransk bulldog som hedder Albert.

Mødet med dyr og mennesker betyder meget for min arbejdsglæde og jeg holder af en udfordrende hverdag, hvor der sker mange forskellige ting.

Jeg bruger det meste af min fritid på min hest My Boy, som jeg starter dressurstævner på.

Cecilie Andersen

Veterinærsygeplejerske elev

Brith Skovmøller

Hundeinstruktør

Det skal være sjovt at have hund og det vil jeg gerne hjælpe jer med.

Jeg vil være at finde på træningspladsen, hvor jeg vil gøre mit allerbedste for at hjælpe klinikkens familiehunde og deres familier godt på vej.

Jeg er uddannet Hvalpe- & Familiehunde og Nose Work instruktør gennem DKK, samt CBATI – Certified Behavior Adjustment Training Instructor. Også kendt som BAT instruktør på dansk.

Jeg har været aktiv hundetræner siden 2013, elsker naturen og bor sammen med min kæreste på det smukke Hindsholm, nord for Kerteminde.

Vel mødt til træning – jeg glæder mig til at tage fat på hverdagens udfordringer sammen med jer.

​Ove Frederiksen

Pensionist, medhjælper

Jeg fungerer som klinikkens blæksprutte, bestiller foder ved Royal Canin, kører foderudbringing, holder orden på vores foderlager og sørger for opfyldning i butikken.

Desuden passer jeg klinikkens udendørsarealer, herunder vores træningsbane.

Jeg er gift med Anne-Jette og har 2 voksne børn, 4 børnebørn og hunden Karla.

Min fritid bruger jeg på familien, motionscykling og træning af Karla.