Personale

Peder S. Sørensen

Dyrlæge uddannet i 1983

Jeg har været ejer/medejer af Højby Dyreklinik siden 1987, hvor jeg overtog klinikken efter min far – Jens Christian Sørensen.

Både medicinsk og kirurgisk behandling af kæledyr har min store interesse.

Som 3. generation ( farfar, far) i en dyrlægefamilie, har jeg været ”flasket op” med dyrlægegerningen, og ikke mindst den store udvikling, der er sket i min tid. Ingen af mine 3 børn – Christine, Jakob og Jeppe – har dog valgt dyrlægegerningen.​

Måske er der et kommende barnebarn jeg kan inspirere?

Golf og sejlsport ” stjæler” en del af min fritid.

Kirsten Brock

Dyrlæge uddannet i 1985

Efter et par år i Svendborg og i Trekantsområdet, hvor jeg arbejde i “blandet praksis” med både små og store dyr, kom jeg til Højby Dyreklinik i 1991. Jeg blev medejer af klinikken i 1996.

Lige siden studietiden, har jeg sideløbende med den almindelige praksisgerning, interesseret mig for alternativ medicin – og her især anvendelsen af Homøopatisk medicin og Bachs blomstermedicin.

Samtidig har jeg længe interesseret mig for adfærd og tog i 2009 en 2 årig uddannelse som adfærdsrådgiver ved ”Hund og Træning”.​

Privat er jeg gift med Jørgen Nielsen, der også er dyrlæge og ejer Dyrenes Klinik i Korup.

Sammen har vi 2 voksne børn, Tobias og Mathilde,en kat Pelé, samt en hittehund fra Andalusien kaldet Arya.

Jeg bruger en del af min fritid med gå og løbeture, og golfbanen trækker også af og til.

​Jens Willer

Dyrlæge uddannet i 1994

Efter et par års ansættelse i anden praksis kom jeg til Højby, hvor jeg har arbejdet siden. Jeg er medejer af klinikken siden 2003.

Jeg har stor interesse i kirurgi, herunder knæoperationer, og har desuden via efteruddannelse specialiseret mig i øjne og øjensygdomme.

Endvidere er det mig der udfører guldimplantationer på Højby Dyreklinik.

Jeg har en Labrador Retriever som anvendes til jagt og markprøver.

Jeg har 3 børn og bor på Tåsinge, hvor omgivelserne udnyttes til aktiviteter til lands og til vands.

Mette Weje

Dyrlæge uddannet i 1999

Efter nogle gode år på først Alsia og siden Nyborg Dyrehospital, blev jeg i 2008 ansat på Højby Dyreklinik. Jeg beskæftiger mig udelukkende med medicinske sygdomme og har koncentreret min efteruddannelse omkring hudlidelser.

Udover de faglige udfordringer hverdagen byder på, finder jeg dagligt glæde og inspiration i mødet med dyrene og deres ejere.​

Jeg bor i Nyborg med min mand Kim, vores 2 piger Amalie og Katrine samt dværgschnauzerne Liva og  Lucas.​

Fritiden bruger jeg gerne på lange gåture med hunden eller i svømmehallen.

Birthe Beyer

Aut. veterinærsygeplejerske

​Jeg blev udlært i 1988 på Vejle Dyrehospital og har siden 1989 været ansat her på Højby Dyreklinik.

De mange år her på klinikken, gør at jeg kender mange af vores klienter og deres dyr – hvilket jeg sætter stor pris på.

Jeg er elevansvarlig og min interesse er især operation og efterbehandling, korrekt fodring samt plejemidler. Venteværelset prøver jeg at have fyldt med gode aktiveringsting, seler, liner og meget mere.

Jeg er gift med Jan og vi har sammen børnene Anne og Niels.

​Lotte Sørensen

Aut. veterinærsygeplejerske

Jeg er uddannet i 1997 her på Højby Dyreklinik. Efter en periode på Nyborg Dyrehospital, vendte jeg tilbage til Højby Dyreklinik igen.

​Jeg holder af at hjælpe patienter og vejlede klienter. Særlige interesser er katteadfærd og tandbehandlinger hos hund og kat. Mine ansvarsområder er apotek og laboratorium, samt hjembestilling af varer.

Privat bor jeg i Nyborg og jeg er gift med Kim og har 2 drenge, Christian & Simon.

I fritiden opdrætter jeg racehøns og samler fossiler og silkespat, ved de østfynske strande.

​Pernille Pedersen

Aut. veterinærsygeplejerske

Jeg er uddannet i 2016 hos DyrlægeRingen og efter 3 år på en klinik på Vestfyn er jeg pr 1.12.19 ansat her på Højby Dyreklinik.

På klinikken vægter jeg højt at vores patienter og kunder føler sig trygge. Jeg sætter stor pris på den store alsidighed, der er i hverdagen som veterinærsygeplejerske.

Senest har jeg taget en efteruddannelse som hunde og katte-massør med speciale i fysioterapeutiske teknikker, denne uddannelse er jeg meget glad for og jeg nyder at kunne hjælpe vores patienter som af forskellige årsager har ondt i muskler mm. Derudover har jeg altid haft stor interesse for hundetræning og adfærd.

Privat bor jeg sammen med Daniel og vores hund Tjok, som er en ruhåret hønsehund.

​Nanna Højmark

Aut. veterinærsygeplejerske

Jeg er udannet veterinærsygeplejerske i 2016 her på Højby Dyreklinik og blev efterfølgende ansat i et barselsvikariat. Da barselsvikariatet udløb, ønskede jeg at prøve kræfter med konsulentarbejdet, og blev derfor ansat som forsikringskonsulent hos Dyrekassen Danmark. Arbejdet med dyr og en hverdag, hvor jeg kan være med til at gøre en forskel, trak dog meget i mig, og jeg var derfor så heldig at komme tilbage til klinikken i februar 2019.

I september 2019 valgte jeg at forfølge en drøm om på sigt at kunne kombinere arbejdet med dyr og mennesker, og startede derfor på ergoterapeutuddannelsen. Jeg hjælper til på klinikken ved siden af mit studie, og I vil derfor primært møde mig, når mine kolleger holder ferie, er på kursus eller lign.

Jeg er rigtig glad for, at jeg har fået lov til at blive ved med at være en del af Højby Dyreklinik, og glæder mig til fortsat at møde ”gamle”- som nye klienter og patienter.

Privat bor jeg i Odense med min kæreste Anders og vores boston terrier Louis.

Anne Frandsen

Veterinærsygeplejerske elev

Jeg er startet som elev i maj 2017, og slutter min uddannelse i 2020.

​Jeg er tilflytter til Odense fra Djursland, hvor jeg er opvokset på en gård med alverdens dyr- både store og små.

Deraf kommer min store passion for dyr.

Mødet med dyr og mennesker betyder meget for min arbejdsglæde og jeg holder af en udfordrende hverdag, hvor der sker mange forskellige ting.

Netop derfor tror jeg jobbet som veterinærsygeplejerske er det helt rigtige for mig.

​Jeg bruger meget af min fritid på min hest, Starlight, som jeg også rider konkurrencer på. Hvis der er lidt tid til overs bruger jeg den gerne på hyggelige stunder med venner og familie, eller alverdens former for motion.​

Melina Neumann Bonde Larsen

Veterinærsygeplejerske elev

Jeg startede som elev på Dyrenes Klinik i Korup i oktober 2018. Jeg har siden været så heldig at få lov til at færdiggøre min uddannelse på Højby Dyreklinik. Denne afsluttes i 2022.

Jeg er født og opvokset i Tommerup – og har endnu ikke taget det store spring at flytte derfra.

Igennem mit liv har der været flere forskellige slags dyr. Både hund og kat, men også skægagamer og sugarglidere har jeg stiftet bekendtskab med.

At arbejde med dyr betyder mig, at jeg får lov at udleve det jeg altid har drømt om – at være noget for både mennesker og dyr.

Privat er jeg kærester med Niels. De eneste dyr vi synes vores lejlighed kan rumme, er de to anemonefisk som stortrives i deres begrænsede liter.

Tibbe Shamigo

Hundeinstuktør

Jeg er klinikkens hundeinstruktør og medhjælper i operationen/klinikken efter behov.

​Jeg startede på Højby Dyreklinik i 1989, rejste i ’95 og er i 2018 vendt tilbage til klinikken igen.

​Udover at stå for klinikkens trænings-hold, er jeg er instruktør i Servicehundeforeningen hvor jeg træner hunde til psykisk og fysisk handicappede.

Jeg arbejder også med dyre-assisterede aktiviteter for børn med særlige behov.

​Min fritid går med lidt opdræt af rottweilere og mine heste.

Jeg bor sammen med min kæreste og alle vores dyr i Allested vejle.

​Ove Frederiksen

Pensionist, medhjælper

Jeg fungerer som klinikkens blæksprutte, bestiller foder ved Royal Canin, kører foderudbringing, holder orden på vores foderlager og sørger for opfyldning i butikken.

Desuden passer jeg klinikkens udendørsarealer, herunder vores træningsbane.

Jeg er gift med Anne-Jette og har 2 voksne børn, 4 børnebørn og hunden Karla.

Min fritid bruger jeg på familien, motionscykling og træning af Karla.